top of page

Шрот лагери на сдружение "Сколиоза"

Шрот лагерите, организирани от Сдружение "Сколиоза", само за няколко години се утвърдиха като най-популярната форма за работа с деца и подрастващи със сколиоза и кифоза в страната.

Благодарение на усилията на екипа от квалифицирани Шрот терапевти, и в частност на международния Шрот инструктор Никола Йевтич, стотици деца и техните родители преминаха през програмата на Шрот лагерите и продължават лечението си вкъщи.

Шрот лагерът е организирано 7-дневно интензивно лечение в съответствие с изискванията на Шрот метода за корекция на сколиозата. Упражненията се правят всеки ден в рамките на 4 часа и половина, разпределени в три 90-минутни сесии.

С децата работят лицензирани Шрот терапевти с богат опит, от страната и чужбина. Целта на лагера е да позволи на деца с установена сколиоза да овладеят програмата от упражнения, която да продължат да практикуват дори и след приключването на лагера в домашни условия, като в последствие биват контролно наблюдавани от специалист.

Консултация за лагерите може да получите на място, в Сколио център, на бул. Кн. Ал. Донуков 14, ет. 2, в София, и на телефон +359 884736764, а и директно през Messenger.

Консултация за лагерите

IMG-9788.JPG

Зимен Шрот лагер 2023, Белчин Гардън СПА Хотел (на 50 км от София)

Продължителност
7 дни, от 29.01. - 05.02.2023г, вкл.
​Водещи инструктори:
Никола Йевтич
​Място:
Белчин Гардън СПА Хотел, на 50 км от София
​Цена: 1796 лв

Можете да се консултирате с нас по всички въпроси, свързани

с лагера, и по имейл:  scoliosisbg@gmail.com

или директно в Messenger.

66363519_2264489576939526_9117320262000312320_o.jpg

Максимален брой участници: 20
Брой записани към момента: 19

 

Какво е включено в пакета:

01/

   

- Седем нощувки с включена закуска за дете и родител (с възможност за доплащане за полу и пълно изгхранване); 

- Пеглед и диагностика.

- Изготвяне на индивидуална програма от упражнения;

02/

 

- Четири часа и половина терапевтика на ден или 32 часа общо. /Упражненията са разделени на три блока по час и половина, с почивки помежду им/. 

- Ползване на зала, оборудвана специално по изискванията на Шрот метода.

03/

 

- Програма за обучение на родителите (теория и практика)

- Кратък изпит за участниците в последния ден от лагера, чрез който да се демонстрират придобитите умения за правилно изпълнение на упражненията в домашни условия;

04/

 

- Ползване на СПА зона, открит и закрит минерален басейн, Римска баня, парна баня, Финландска сауна, Salt Lounge, топла релакс пейка; Фитнес зала; Детски кът; безплатен Wi-fi; 24-часов охраняем паркинг

​-- За скиорите ...възможност за организиран транспорт до пистите на Боровец

 

bottom of page