top of page
photo_course.jpg
Edje.jpg
Сдружение "Сколиоза"

 

Сдружението ни е основано с цел да създаде мост между пациенти, диагностицирани със сколиоза или кифоза и възможните методи за неинвазивно лечение.

 

Организатор сме на Шрот лагерите за деца и подрастващи в България, които се водят от екип от Шрот терапевти с международен имидж и опит. Целта на тези групови мероприятия е да научим всеки един пациент да усвои индивидуален набор от корекционни 3D упражнения, които да продължи да изпълнява вкъщи, където лечението продължава.

Сдружението организира и курсовете по Шрот за физиотерапевти в България, чийто главна цел е да създаде работеща мрежа от Шрот специалисти и да направи метода достъпен в цялата страна.

 

"Сколио Център" е най- новото начинание на сдружение Сколиоза. В него работят квалифицирани кинезитерапевти, специалист ортопед, и психотерапевт, които са готови да предложат безплатна консултации и програми за редовни упражнения.

Vladimir_Stanev.jpg
Petar-Petrov.jpg
Нашите шрот терапевти

Нашите шрот терапевти участват активно в дейността на новооткрития "Сколио Център"​, при провеждането на лагерите и по време на курсовете за квалификация на нови шрот терапевти.

На тях можете да разчитате както ако сте родители, които имат желание за консултация така и ако имате въпроси като специалисти проявяващи интерес да се сдобият с допълнителната квалификация по шрот метода за лечение на сколиоза и кифоза.

 

Екипа се състои от двама квалифицирани кинезитерапевти като за различни събития често в България пристига и регионалния инструктор за Балканите по шрот Никола Йевтич.

bottom of page